Anova

Hallo allemaal,

bij Anova kan je terecht voor verschillende soorten van relaxatietherapie. Na zelf in de hectische en veeleisende banksector en huidige maatschappij gewerkt te hebben, heb ik een aantal jaar geleden besloten om mijn leven over een andere boeg te gooien en mij te concentreren op wat de mens echt nodig heeft en dat is quality-time, me-time, rust, een luisterend oor, een knuffel en nog zoveel meer. 

Na mijn studies van 3 jaar kan ik toch wel een zeer uitgebreid aanbod aanbieden! Deze info kan je op Facebook terugvinden op mijn pagina van Anova-therapie. Mijn praktijk is gelegen in het Vurstjen te Evergem. 

Je kan bij mij terecht voor oa zwangerschapsmassage, baby's-peuters-kleuters-jeugd-tieners behandelingen, behandelingen die zowel voor vrouwen als mannen geschikt zijn met oa rugbehandelingen, lichaamsbehandelingen, oorkaarstherapie, voetreflexologie, cranio-therapie, therapie voor ADHD, ADD, Autisme en ook voor kankerpatiënten heb ik een speciale opleiding gevolgd. Mensen met Fibromyalgie kunnen ook voor een aangepaste therapie bij mij terecht. 

Bekijk gerust mijn pagina eens en bij vragen mag u mij altijd contacteren. Ik heb een drukke agenda dus genoeg op voorhand contact opnemen is een must. 

Fijne groetjes An van Anova

Contactgegevens

Adres
Vurstjen 43, 9940Evergem
Provincie
Oost-Vlaanderen
Land
België
G
0477 305 566
E
anovatherapie@telenet.be
Organisatietype
Relaxatietherapie voor jong en oud, alsook voor zwangere vrouwen, kankerpatiënten en baby's

Contactpersoon

Van Wesemael An

Openingsuren

Op afspraak