ARBUS Boomverzorging

Met trots presenteren wij onze professionele boomverzorgings- en velservice. Wij zijn gespecialiseerd in het zorgvuldig snoeien en vellen van bomen, met een focus op kwaliteit, veiligheid en het behoud van de natuurlijke schoonheid van uw omgeving.

Onze Diensten:

Boomverzorging: Onze ervaren teamleden zijn bedreven in het zorgvuldig snoeien van bomen om hun gezondheid en esthetiek te verbeteren. We analyseren de conditie van de boom en gebruiken geavanceerde technieken om de juiste snoeimethoden toe te passen, met als doel de vitaliteit en groei te bevorderen.

Boomvelwerkzaamheden: Veiligheid staat bij ons voorop bij het vellen van bomen. Onze professionals zijn getraind in het veilig en efficiënt vellen van bomen van elke omvang. We gebruiken geavanceerde uitrusting en volgen strikte veiligheidsprotocollen om ervoor te zorgen dat het vellen van bomen zonder risico's voor de omgeving wordt uitgevoerd.

Onze Werkwijze:

Grondige Beoordeling: Voordat we aan de slag gaan, voeren we een gedetailleerde inspectie uit van de bomen in kwestie. Dit stelt ons in staat om de gezondheidstoestand, mogelijke risico's en optimale behandelingsmethoden vast te stellen.

Maatwerk: Onze aanpak is altijd afgestemd op de specifieke behoeften van elke boom. Of het nu gaat om het snoeien van takken voor groeiherstel of het veilig vellen van een boom die een potentieel gevaar vormt, ons werk is altijd op maat gemaakt.

Milieubewustzijn: We hechten veel waarde aan het behoud van de omgeving. Daarom zorgen we ervoor dat onze werkzaamheden zo min mogelijk impact hebben op de omgeving. We voeren het verwijderde hout en afval op een verantwoorde manier af, en indien gewenst kunnen we het hout recyclen of hergebruiken.

Wij streven naar uitmuntendheid in boomverzorging en -velwerkzaamheden, ondersteund door onze toewijding aan kwaliteit, veiligheid en klanttevredenheid.

Graag komen wij langs voor een vrijblijvende evaluatie en offerte. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken.

Contactgegevens

Contactpersoon

Christiaens Toon

Openingsuren

 • maandag
  8 - 22 uur
 • dinsdag
  8 - 22 uur
 • woensdag
  8 - 22 uur
 • donderdag
  8 - 22 uur
 • vrijdag
  8 - 22 uur
 • zaterdag
  8 - 22 uur
 • zondag
  8 - 22 uur