AGO Jobs & HR

Wie zijn wij ? 

AGO komt van het Latijnse werkwoord “agere”; doen, handelen, te werk gaan. Sinds de oprichting door Marleen Vervaeke, meer dan 25 jaar geleden terug, te Kortrijk, stelt AGO Jobs & HR dagelijks gemiddeld meer dan 3350 mensen te werk.

Dankzij meer dan 285 authentiek, gedreven en optimistische collega's groeide AGO Jobs & HR uit tot één van de succesvolste bedrijven in de sector.

AGO Jobs & HR is een 100% Belgisch bedrijf en telt een uitgebreid kantorennetwerk van 45 kantoren in België, 5 kantoren in Frankrijk en 1 kantoor in Spanje (Liberty Work – Palma).

AGO filosofie

In ieder mens vinden we een schat aan talenten en vaardigheden, een rijkdom van diversiteit. In ieder mens vinden we een grote motivatie en wilskracht om de “droomjob” van zijn of haar leven te vinden.

Werk is vandaag de dag niet alleen een bron van inkomen, een mogelijkheid om zich te integreren, maar geeft ook de mogelijkheid aan vele mensen zichzelf te ontplooien, te ontwikkelen als volwaardig individu in de maatschappij. Werk geeft zin aan het leven. Hierin ziet AGO Jobs & HR dan ook haar sociale en maatschappelijke verantwoordelijkheid.

AGO waarden

Authentiek: Vanuit ons hart, transparant, oprecht & betrouwbaar.

Gedreven: Met oog voor doelen & resultaten, met respect voor afspraken

Optimisme: Constructief, kansen creërend.

AGO Jobs & HR biedt de volgende diensten aan:

OVERZICHT DIENSTVERLENING

Interim: AGO Jobs & HR vindt getalenteerde kandidaat-werknemers voor het uitvoeren van interim opdrachten. (tewerkstelling bepaalde duur)

Rekrutering & Selectie: AGO Jobs & HR vindt getalenteerde kandidaat-werknemers, die direct of na een geslaagde interim periode vast in dienst kunnen worden genomen. (tewerkstelling onbepaalde duur,

Payrolling: AGO Jobs & HR verzorgt de salarisadministratie van tewerkgestelden.

Training: AGO Jobs & HR heeft een eigen opleidingscentrum waar kandidaten en/of werknemers kunnen worden opgeleid (Quality Control, www.quality-control.be)

Testing en Assessment

Outplacement 

Op zoek naar een mooie uitdaging ? Kom langs bij ons op kantoor. We helpen je graag verder met je zoektocht.

Contactgegevens

Adres
Hoeksken 27, 9940Evergem
E
evergem@ago.jobs
W
ago.jobs/be/nl/

Contactpersoon

Claeys Marianne