5 redenen waarom Evergem Info de beste uitvinding is van 2019

In oktober startte Evergem met 'Evergem Info', een centraal contactpunt. Je wordt vanuit dit centraal punt bediend via telefoon, chat, mail en sociale media. 14 onthaalmedewerkers geven je informatie of verwijzen je door. Daarnaast word je ook geholpen aan info- en afhaalpunten op diverse locaties.
  1. Je kan aan Evergem Info alles vragen over onze dienstverlening. Ze gaan steeds voor jou op zoek naar een oplossing. Een moeilijke of complexe vraag? Dan nemen zij voor jou contact op met een expert.

  2. Het infoblad niet gekregen? Zat er geen afvalkalender in jouw brievenbus? Kom eentje halen bij Evergem Info in een van onze infopunten.

  3. Zag je een put in de weg? Vond je een grote hoeveelheid zwerfvuil? Evergem Info zorgt ervoor dat jouw melding bij de juiste persoon terecht komt.

  4. Wil je jouw kind inschrijven voor een sportkamp, maar weet je niet goed hoe? Wil je graag de les iPad volgen in het dienstencentrum? Evergem Info helpt je met de inschrijving.

  5. Vanaf februari werken alle loketten op afspraak. Je moet dus een afspraak maken op voorhand via de website. Telefonisch kan ook. En dan krijg je Evergem Info aan de lijn.
Gepubliceerd op dinsdag 24 december 2019 11.09 u.