40 jaar markt in Sleidinge! Ben jij één van de winnaars?

Naar aanleiding van 40 jaar markt in Sleidinge, kon je op de markt loten verzamelen. Er waren voor zo'n 2.000 euro aankoopbonnen te winnen. Op vrijdag 9 oktober werden de winnaars bekendgemaakt. Ben jij één van de gelukkigen? Bekijk snel het overzicht met winnaars!

Hoera, 40 jaar markt!

Op 6 juni 1980 organiseerde Evergem voor het eerst een markt op het dorpsplein van Sleidinge. Dit jubileum konden we niet ongemerkt voorbij laten gaan. Daarom werd er op vrijdag 9 oktober extra animatie voorzien.

Zo was Radio Rust Roest van de partij. Hier kon je verzoeknummers aanvragen en anekdotes beluisteren over 40 jaar markt in Sleidinge. Er waren ook een aantal interviews met bekende Evergemnaren.

Om deze bijzondere dag te vieren was de pop-up bar al open vanaf 8 uur. En om de sfeer op de markt van toen wat op te snuiven lag er ook een fotoboek met foto's van 40 jaar geleden.

Wedstrijd

Wie in september in Sleidinge naar de markt ging, kon loten verzamelen. Deze loten kon je op vrijdag 9 oktober inleveren om leuke prijzen te winnen.

Heel wat winnaars waren die dag aanwezig en konden onmiddellijk hun prijs in ontvangst nemen. Alle winnaars die er niet waren, kunnen hun prijs tot vrijdag 30 oktober ophalen op de markt in Sleidinge. Benieuwd of je bij één van de gelukkigen bent? Bij downloads vind je de lijst met winnaars! De lijst hangt ook uit in de verschillende marktkramen.

Kon je er die dag niet bij zijn? Neem een kijkje in het fotoalbum om te zien hoe het er die dag aan toeging.

BEKIJK FOTO'S

Gepubliceerd op woensdag 14 oktober 2020 0 u.